Atlético Madrid lensi kaupunkiin, josta sillä on hienoja muistoja – vielä yksi pelaaja loukkaantuneena pois reissulta

© Kuva: Getty Images

Atlético Madrid koki lauantaina uuden loukkaantumisen, kun keskuspuolustaja José María Giménez joutui jättämään tappiollisen Levante-ottelun kesken. Viime vuosina useista loukkaantumisista kärsinyt uruguaylainen sai lihasvamman vasempaan reiteensä, eikä ole Atléticon käytettävissä tiistaisessa Mestarien liiga -ottelussa Chelseaa vastaan. 26-vuotias Giménez on pystynyt pelaamaan tällä kaudella vain 17 ottelussa.

Atlético ei esittänyt arviota Giménezin poissaolon pituudesta, mutta ainakin myös ensi sunnuntain Villarreal-ottelu jäänee väliin. Sen sijaan 7. maaliskuuta pelattava paikallispeli ja kärkiottelu Real Madridia vastaan lienee mahdollisuuksien rajoissa.

Luottotoppari Giménez ei suinkaan ole ainoa poissaolija Chelsea-kohtaamisesta. Lihasvammasta kärsii myös Yannick CarrascoKieran Trippier on sivussa vedonlyöntipelikieltonsa takia, ja Héctor Herrera ei ole vielä toipunut koronaviruksesta pelikuntoon. Myös laitapuolustaja Sime Vrsaljko on edelleen sivussa.

Atlético Madrid lensi pelipaikkakunnalle Bukarestiin sunnuntai-iltana, ja viettää kaupungissa kolme yötä. Kokoonpanoon nimettiin 21 pelaajaa, ja etenkin puolustusosasto on hyvin varamiehinen.

Ottelu pelataan puolueettomalla kentällä Romaniassa koronamatkustusrajoitusten vuoksi. Atléticolla on kaupungista ja stadionilta hyviä muistoja, sillä se voitti Bukarestissa Eurooppa-liigan loppuottelun toukokuussa 2012. Finaalissa kaatui Athletic Bilbao maalein 3-0.

Ottelu Atlético Madrid-Chelsea alkaa tiistaina kello 22, ja sitä voi seurata C Moren kanavilta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.