Atléticon pelaajat turvautuivat aikaa kestäneeseen kulkupeliin – Madridin yllättänyt talvi jätti urheiluautot autotalliin

© Kuva: Getty Images

Filomena-säärintaman Madridiin tuomat lumisateet ovat olleet jotain, mitä Espanjassa ei ole muutamiin vuosiin totuttu näkemään. La Ligaa on pelattu huomattavasti tavallista talvisemmissa olosuhteissa, ja onpa joitain otteluita Espanjassa jouduttu sään takia perumaankin.

Pelit ja treenit jatkuvat siellä, missä voivat, mutta jalkapallomiljonäärien tutut urheiluautot on näillä säillä ollut pakko jättää autotalliin. Niinpä osa Atlético Madridin pelaajista turvautui pikemminkin 1980-luvulta tuttuun kulkupeliin.

Atléticon 27-vuotias belgialaislaituri Yannick Ferreira Carrasco lainasi maanantain harjoituksiin päästäkseen naapurinsa Fiat Pandaa, joka on AS:n mukaan vanhempi kuin pelaaja itse. Kyytiin Carrasco otti Thomas LemarinSime Vrsaljkon ja Mario Hermoson.

Vrsaljko latasi kuvan ryhmän kulkupelistä sosiaaliseen mediaan, ja Marcos Llorente kuvasi jopa videon seurueen matkanteosta, kun Panda porhalsi hänen autonsa ohi. Kuvasatoa löytyy myös Hermoson Instagram-stoorista.

Lumimyräkkä perui paitsi Atléticon ottelun Athletic Bilbaota vastaan lauantaina, niin myös harjoitukset kolmen päivän ajalta. Maanantain treenit olivat joukkueen ensimmäiset sitten torstain.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 433 (@433)


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.