Vastustajan urheilutoimenjohtaja pitää Atléticoa mestarikandidaattina: ”João Félix on uskomaton pelaaja”

© Kuva: Getty Images

Atlético on aloittanut kautensa La Ligassa komeasti. Seitsemästä ottelusta tuloksena on viisi voittoa ja kaksi maalitonta tasapeliä.

Atlético on sarjassa kolmantena. Kaksi ottelua enemmän pelannut sarjakärki Real Sociedad on kolme pistettä Atléticoa edellä.

Sevillan legendaarinen urheilutoimenjohtaja Monchi pitää Atléticoa mestarikandidaattina. Atlético on edelleen ainoa tappioton joukkue La Ligassa ja on päästänyt seitsemässä ottelussa vain kaksi maalia.

– Jotta joukkue, joka ei ole Real Madrid tai Barcelona, voi voittaa La Ligan, on sen kerättävä noin 80-85 pistettä. 70 pistettä ei riitä mihinkään ja 80 pistettäkin on siinä ja siinä. Real Madrid ja Barcelona ovat menettäneet pisteitä, mutta emme voi vielä laskea sen varaan, että joku muu voittaisi mestaruuden sen vuoksi, Monchi muistutti El Desmarquelle.

– Jos Real Madrid ja Barcelona alkavat ottaa pisteitä normaalilla tahdilla, on Atléticolla silti omat mahdollisuutensa. He voittivat edellisen sarjamestaruutensa juuri samalla tavalla.

Monchi kehui samalla Atléticon João Félixiä. Félix on tehnyt tällä kaudella kymmenessä ottelussa seitsemän maalia.

– Hän on uskomaton pelaaja. Félix tarvitsi viime kauden sopeutumiseen. Se on loogista ja ymmärrettävä, koska joskus emme ymmärrä sen olevan hyvin tärkeää pelaajille. Puhumme nuoresta pelaajasta, joka tuli Espanjaan erilaisesta sarjasta, jossa on erilaiset vaatimustasot.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.