Atlético Madrid kieltäytyi kahdesta Barcelona-konkarista – kassavaje estänyt muutkin hankinnat

© Kuva: Getty Images

ESPN kertoo, että Barcelona tarjosi kesän siirtoikkunan aikana Atlético Madridille kahta kokenutta runkomiestään. Sen paremmin Ivan Rakitic kuin Luis Suárezkaan eivät kuitenkaan Atléticolle kelvanneet.

Keskikenttäpelaaja Rakitic on jo solminut sopimuksen Sevillan kanssa, kun taas Suárezia huhutaan edelleen vahvimmin Juventukseen. Ennen näitä siirtoja Barcelona kuitenkin tarjosi kaksikkoa Atlético Madridille.

Atlético ei kuitenkaan edes harkinnut ehdotuksia, vaan kieltäytyi tarjouksista välittömästi. Koronakriisi on rokottanut rajusti Atléticon maksukykyä ja seura pyrkii pikemminkin keventämään palkkakuormitustaan. Ennen vanhojen pelaajien myymistä ei uusien pelaajien hankkimiseen ole varaa.

Samassa jutussa ESPN kertoo, että Atlético joutui taloudellisista syistä hylkäämään myös kaksi muuta sen vakavasti harkitsemaa siirtoa. Valmentaja Diego Simeone halusi tuoda Atléticoon hyökkääjä Rodrigo Morenon ja keskikenttäpelaaja Dani Parejon, mutta siirrot eivät toteutuneet. Rodrigo siirtyi sen sijaan Valioliigaan Leedsiin ja Parejo Villarrealiin.

Taloudelliset vaikeudet koskevat myös Edinson Cavanin tilannetta. Vaikka Cavani on todennut Atléticon olevan hänen ykkösvaihtoehtonsa, seura ei pysty vastaamaan Cavanin palkkapyyntöön.

Atléticon arvellaan olevan kiinnostunut myös Espanyolin Marc Rocasta. Keskikentän pohjapelaaja olisi saatavilla vain 15 miljoonalla eurolla, mutta sekin on ESPN:n mukaan Atléticolle liikaa. Rocan tieltä väistyisi monia suurseuroja kiinnostava Thomas Partey, mutta mikään seura ei ole osoittanut valmiutta maksaa Thomasin 50 miljoonan euron ulosostoklausuulia. Näillä näkymin Thomas onkin jäämässä täksi kaudeksi Atléticoon.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.