Atlético nousi La Ligan jaetulle kärkipaikalle – onnistui viimein murtamaan kirouksensa esikaupunkialueella

© Kuva: Getty Images

Atlético nousi sunnuntaina La Ligan jaetulle kärkipaikalle voitettuaan Leganésin Butarquella maalein 1-0. Ottelun ainoasta maalista vastasi Vitolo toisella jaksolla.

Atlético saapui Butarquelle ilman loukkaantunutta Diego Costaa, pelikiellossa ollutta Ángel Correaa ja siirtohuhujen ympäröimää Nikola Kalinicia.

Diego Simeonen miehistö hallitsi näennäisesti peliä avausjaksolla, mutta ei saanut luotua sen suurempia maalipaikkoja lukuun ottamatta Álvaro Moratan loistopaikkaa. Kieran Trippier syötti Moratan läpiajoon, mutta kärjen viimeistely-yritys epäonnistui.

Leganés oli niskan päällä toisen jakson ensimmäiset 20 minuuttia ja pääsikin potentiaalisille maalipaikoille, mutta ylärima ja Jan Oblak estivät isäntien aikeet.

Kamppailun ainoasta täysosumasta vastasi Atlético 20 minuuttia ennen päätösvihellystä. Trippier syötti João Félixin vapaaseen tilaan, 19-vuotias portugalilaisnuorukainen eteni ja syötti boksin keskellä odottaneelle Vitololle ja Vitolo siirsi Atléticon maalin edustalta johtoon.

Atlético ei ollut kyennyt voittamaan Butarquella kertaakaan sen jälkeen, kun Leganés nousi pääsarjaan kaudeksi 2016-17. Ennen sunnuntai-iltaa kaikki kolme ottelua päättyivät tasapeliin.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.