Nukkuva jättiläinen AC Milan on tällä hetkellä vaikeuksissa Euroopan jalkapalloliitto UEFA:n taloudellisten reilun pelin sääntöjen kanssa. Joukkueen tulee tasata tilejä ennen kesäkuun 30. päivää eli edessä on pelaajamyyntejä.

Yksi todennäköisimmistä lähtijöistä on 25-vuotias espanjalaispelaaja Suso. Hän on tuoreimman jatkosopimuksensa myötä joukkueen parhaimpien palkattuja pelaajia ja hänellä on sopimuksessaan 40 miljoonan euron ulosostoklausuuli. Näin ollen hänen myynnillään olisi saavutettavissa suuri taloudellinen hyöty.

Useiden italialaislähteiden kuten Corriere dello Sportin mukaan Suson todennäköisin ostaja on Atlético Madrid, joka on yhdistetty pelaajaan aikaisemminkin. Pelaajan lähtöhaluihin kerrotaan voimakkaasti vaikuttavan se, että AC Milan ei selviytynyt Mestarien liigaan ensi kaudella. Atléticossa hän pääsisi kyseiseen kilpailuun mukaan.

Suso on edustanut milanolaisseuraa tammikuusta 2015 alkaen, kun hänet ostettiin Liverpoolista reilulla miljoonalla eurolla. Juuri päättyneellä kaudella hän teki Serie A:ssa seitsemän maalia ja antoi yhdeksän maaliin johtanutta syöttöä.