Real Madrid oli valmis päästämään irti Marco Asensiosta: ”Antoivat meille päätäntävallan”

© Kuva: Getty Images

Marco Asensio on jäänyt pienelle peliajalle alkukaudella.

Keskiviikkoiltana Asensio pääsi ensimmäistä kertaa avauskokoonpanoon tällä kaudella ja kiitti vastuusta iskemällä hattutempun Mallorcan verkkoon.

Asension pelaaja-agentti Horacio Gaggioli käväisi El Largueron haastattelussa. Gaggiolin mukaan Real Madrid antoi kesällä Asensiolle mahdollisuuden päättää tulevaisuudestaan. Real Madrid oli valmis myymään Asension, jos pelaaja olisi halunnut jättää seuran.

– Olemme hyvin kiitollisia Real Madridille. He sanoivat, että me voimme päättää Asension tulevaisuudesta. He halusivat Marcolle pelkkää parasta ja toivoivat hänen jäävän seuraan. Real Madrid kertoi luottavansa häneen, mutta antoi meille päätäntävallan. Carlo Ancelotti sanoi Asensiolle luottavansa häneen ja haluavansa peluuttaa häntä keskikentällä, Gaggioli paljasti.

– Kun Marco päätti jäädä Real Madridiin, tiesimme täysin, millainen materiaali keskikentällä on. Real Madridilla on kenties yksi maailman parhaista keskikentän kolmikoista. Mietimme, miten Asensio pääsee pelaamaan. Asensio on aina tottunut tekemään maaleja hyökkäävänä keskikenttäpelaajana. Asension kaltaiset pelaajat voivat pelata myös laidoilla.

Asensio loukkasi vakavasti polveaan kesällä 2019.

– Tiesimme, että loukkaantumisen jälkeinen vuosi olisi vaikea, eikä Real Madridilla ole aikaa odottaa. Real Madridin on voitettava kaikki ottelunsa ja kuntoutuminen siellä ei ole helppoa.

Lähde: MARCA


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.