AS: Barcelonan Arda Turanille viiden vuoden ehdonalainen rangaistus – välttyi isolta vankilatuomiolta

© Kuva: Getty Images

Barcelonan kirjoilla oleva Arda Turan on saanut peräti viiden vuoden mittaisen ehdonalaistuomion. Ehdollisella rangaistuksellaan hän välttää kahden vuoden ja kahdeksan kuukauden mittaisen vankilatuomion.

Turanin syytettiin ahdistelleen kuuluisan turkkilaislaulajan Berkay Sahinin vaimoa istanbulilaisessa yökerhossa lokakuussa 2018. Turan riiteli klubilla Sahinin kanssa, murtaen tappelussa hänen nenänsä. Turan saapui myöhemmin sairaalaan käsiaseen kanssa, ampuen sillä kohti lattiaa.

Turanin tuomio perustui lopulta laittoman aseen hallussapitoon, tarkoituksellisen vamman aiheuttamiseen sekä paniikin ja pelon herättämiseen julkisessa paikassa.

Turan, joka on tällä hetkellä lainalla Başakşehirissa, voi kuitenkin välttyä vankilalta. Hänet tullaan passittamaan telkien taakse vain jos hän syyllistyy johonkin muuhun rikokseen seuraavan viiden vuoden aikana.

31-vuotias maajoukkuetähti on saanut myös 2,5 miljoonan Turkin liiran (noin 390 000 euron) sakot aiheuttamistaan vahingoista.

Turan siirtyi Camp Noulle Atlético Madridista peräti 34 miljoonalla eurolla vuonna 2015, voittaen yhden La Liga -mestaruuden ja kaksi Copa del Reytä Barcelonan paidassa.

Lähde: AS


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.