”Pallo liikkui 200 kilometrin tuntivauhdilla” – Barcelona-toppari avautui sopeutumisvaikeuksistaan

© Kuva: Getty Images

Cadena SER:n Què t’hi Jugues haastatteli maanantaina Barcelonan Ronald Araújoa.

22-vuotias uruguaylaistoppari on saanut kuluvalla kaudella mukavasti peliaikaa kunnossa ollessaan. Araújo on kuitenkin kärsinyt lihasvammoista, jotka ovat pitäneet hänet sivussa yhteensä 15 ottelusta.

Araújo kertoi kärsineensä sopeutumisvaikeuksista saavuttuaan Barcelonaan.

– Saapuessani Barcelonaan olin tottunut erilaiseen jalkapalloon. Uruguayssa keskitimme pallon hyökkääjälle ja juoksimme ylös. Kun tulin tänne, minusta tuntui, että pallo liikkui 200 kilometrin tuntivauhdilla. Barcelonan pelitapa asetti minulle haasteita. Se ei kuitenkaan haitannut minua. Jäin treenien jälkeen harjoittelemaan ja pikku hiljaa totuin siihen. Minulla on vieläkin opittavaa, Araújo muistutti.

Araújo toivoo Leo Messin jäävän Barcelonaan. Messin sopimus Barcelonan kanssa päättyy kesäkuussa, eikä uutta jatkosopimusta ole edelleenkään tehty.

– Luis Suárezin lähdettyä istun hänen paikallaan pukukopissa ja olen Messin vieressä. Messi on loistava persoona. Hän on kapteenimme ja joukkueen keulakuva. Toivottavasti hän jää Barcelonaan. On vaikea miettiä Barcelonaa ilman Messiä. Hän on ollut täällä niin pitkään. Messi on kannattajien suosikki. Haluan ja uskon hänen jäävän.


PÄIVÄN VIHJE: PSG – BAYERN MÜNCHEN

Pariisin kevätilta tarjoaa aivan uskomattoman herkulliset lähtökohdat PSG – Bayern München -matsille