Uusi nimi Real Madridin keskikentän huhuihin – ”En voi vahvistaa yhtikäs mitään”

© Kuva: Getty Images

Real Madridin on arveltu havittelevan keskikentälleen vahvistusta. Huhujen kestonimi Paul Pogban saapuminen Santiago Bernabéulle vaikuttaa kuitenkin koko ajan epätodennäköisemmältä. Myös nuoren, lupaavan Eduardo Camavingan on uskottu olevan Realin tähtäimessä, mutta Camavinga saattaa jatkaa Rennesissä seuran päästyä ensi kaudeksi Mestarien liigaan.

Nyt huhuihin on noussut uusi keskikentän pohjapelaaja, kamerunilainen André Zambo Anguissa. 24-vuotias Anguissa pelaa tällä kaudella Villarrealissa lainalla Fulhamista, ja on kuulunut Keltaisen Sukellusveneen runkopelaaajiin.

Fulhamin kanssa Anguissalla on sopimusta vuoteen 2023. Hän on ollut yksi La Ligan tämän kauden läpimurtopelaajista, ja siksi mies onkin noussut Real Madrid -huhuihin. Nyt Canal Plus Sports Africa kysyi Anguissalta itseltään näistä huhuista. Mielenkiintoista oli, ettei 15 A-maaottelua pelannut Anguissa huhuja kieltänyt – joskaan ei myöntänytkään.

– Ei, ei, ei. En voi vahvistaa yhtikäs mitään, Anguissa sanoi haastattelussa.

– Minä en ole sellainen, joka lukee tai kuuntelee huhuja. Agentillani ja minulla on sopimus. Hän hoitaa kaiken, mistä ympärilläni puhutaan ja minä keskityn asioihin kentällä.

– Lopulta järjestämme asiat, jos jotain kiinnostavaa nousee esiin. En voi kuitenkaan kertoa kontakteista kenenkään kanssa. Valehtelisin sinulle.

Lähde: AS


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!