Entinen huippukärki kertoi vaikeasta ajastaan Real Madridissa – ”En saanut siellä juuri mitään aikaan”

© Kuva: Getty Images

Nicolas Anelka siirtyi Arsenalista Real Madridiin kesällä 1999.

Real Madrid maksoi parikymppisestä ranskalaiskärjestä jopa 35 miljoonaa euroa. Anelkan etappi Real Madridissa oli kuitenkin epäonnistunut, ja kärki vietti seurassa vain yhden kauden, jonka jälkeen matka jatkui PSG:hen.

Anelka voitti Real Madridin kanssa Mestarien liigan ja viimeisteli välierissä Bayern Münchenin verkkoon kaksi maalia. Anelka kuitenkin tiedostaa, ettei pesti Real Madridissa sujunut odotetusti. 33 ottelussa syntyi seitsemän maalia.

– Autoin Real Madridia voittamaan Mestarien liigan. Olen ylpeä siitä. En silti saanut siellä juuri mitään aikaan. Olisin halunnut onnistua paremmin, mutta en saanut mahdollisuutta. En onnistunut Real Madridissa, enkä pelannut hyvin. Siellä tapahtui paljon asioita, Anelka totesi dokumentissaan.

– Halusin pelata Rea Madridissa, mutta olin liian nuori ymmärtämään, että se vaatii uhrauksia. Minun ei olisi pitänyt sanoa tai tehdä tiettyjä asioita, mutta kun teet niitä ensimmäistä kertaa, et tiedä miltä ne tuntuvat. Se oli urani alkua. Siirryin sinne kenties hieman liian aikaisin. En osannut arvostaa sitä. En tiennyt, etten tulisi voittamaan ainuttakaan Mestarien liigaa lisää urani aikana.

Anelka edusti Chelseaa kaudella 2011-12, jolloin seura voitti Mestarien liigan. Anelka pelasi kyseisellä kaudella neljässä alkulohkon ottelussa, mutta ei omien sanojensa mukaan tunne voittaneensa kilpailua siirryttyään kesken kauden Kiinaan.


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!