Carlo Ancelotti hyvin mielissään Real Madridin murskavoitosta: ”Toivottavasti hän tekee ensi kaudellakin kolme maalia”

© Kuva: Getty Images

Real Madridin vahva alkukauden vire tuntuu vain vahvistuvan. Keskiviikkoiltana luottamusta saivat muutamat vähemmän peliaikaa saaneet pelaaat, mutta se ei menoa yhtään hidastanut. Mallorca kaatui peräti maalein 6-1, kun Marco Asensio viimeisteli hattutempun, koko syksyn ajan ennätystahtiin hurjastellut Karim Benzema kaksi ja Isco yhden maalin.

Los Blancosin valmentaja Carlo Ancelottilla oli luonnollisesti kaikki syyt hymyyn ottelun jälkeen.

– Tämä oli erittäin hyvä ilta, koska pelaajat, jotka eivät olleet pelanneet paljon, olivat valmiita, ja se on hyvä merkki koko joukkueelle. Meidän täytyy vaihdella avauskokoonpanoa, koska meillä on paljon otteluita. Pidin heidän pelaamisestaan, Ancelotti sanoi Movistarin TV-haastattelussa.

– Kyse ei ole tarpeesta antaa minuutteja kaikille, vaan tarpeesta antaa lepoaikaa eniten pelaaville ja pitää koko joukkue hereillä. Sitä me tarvitsemme.

Ancelotti kiitteli Karim Benzeman nopeaa avausmaalia, joka helpotti joukkueen peliä, sekä koko miehistön intensiteettiä. Nuoren Eduardo Camavingan hän sanoi onnistuneen hyvin keskikentän keskustassa, mutta ykkösvaihtoehto on jatkossakin Casemiro.

– On paljon pelaajia, jotka voivat pelata sillä pelipaikalla. Casemiron puolustuspelaamisen taso on erittäin korkea, joten kun pelaamme hyökkäävää joukkuetta vastaan, Casemiro on korvaamaton. Toista hänenlaistaan ei ole.

Kolme maalia tehneelle Marco Asensiolle onnistuminen teki tietysti hyvää.

– Asensio voi tehdä tuolla paikalla paljon vahinkoa. Hänen paikkansa on linjojen välissä, ei laidalla. Hän on laukauksensa ansiosta erittäin vaarallinen pelaaja vastustajille. Hän pelasi erittäin hyvin ja tekee toivottavasti ensi viikollakin kolme maalia, Ancelotti kehui.

– Voi olla, että joskus käytämme laitahyökkääjää, jolloin hän voi pelata laidallakin puolustusaspektin vuoksi. Pallollisena kuitenkin aina tuolla samalla paikalla, koska siitä hän pitää. Kun Asensio pääsee keskeltä läpi pallon kanssa, on hänen vasurinsa todella vaarallinen.

Kuudessa sarjaottelussa kahdeksan maalia tehneelle ja seitsemän syöttäneelle Benzemallekin ylistystä tietysti herui.

– Tietysti Karim pelaa juuri todella hyvin. Kahdeksan maalin takia saatamme unohtaa, että hän pelaa muutenkin hyvin, ja syöttää maaleja. Hän ei tee pelkästään maaleja, vaan on kokonaisvaltainen pelaaja. Kun Karim tarvitsee lepoa, Luka Jovic pelaa. Kilpailutilanne on hänelle vaikea, mutta hän on pelannut vähäiset minuuttinsa hyvin.

Lähde: AS


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.