Meneillään oleva siirtoikkuna on ollut yksi hulluimmista pitkään aikaan, ja lisää saattaa olla vielä luvassa.

Lehtitietojen mukaan Real Madrid ja Paris Saint-Germain neuvottelevat Kylian Mbappén potentiaalisesta siirrosta Espanjaan. Ranskalaistähden sopimus PSG:ssä päättyy ensi kesänä, jolloin hän voi vaihtaa seuraa ilman siirtokorvausta, mutta osapuolet keskustelevat siitä, voisiko siirto olla toteutettavissa jo tänä kesänä – ja jos on, millä ehdoilla.

Real Madridin päävalmentajalta Carlo Ancelottilta kysyttiin Mbappén mahdollisesta saapumisesta, mutta italialaisluotsi sanoi, että siirtojen hoitaminen kuuluu seurajohdolle, ei hänelle.

– Minun on kaikella kunnioituksella sanottava, että tuo on asia, jota seura[johto] hoitaa. Minä ajattelen huomisen (lauantain) peliä ja pelaajiakin. Tuo on seuran asia. Ymmärrän, että se kiinnostaa kaikkia, mutta en voi juuri nyt kommentoida enempää, sanoi Ancelotti ESPN:n mukaan.

– Jos sanon, että Mbappé on mahtava pelaaja, niin puhun totta. Minun on toistettava: meillä on fantastinen ryhmä, minä keskityn siihen. Meillä on joukkue, joka voi kilpailla ketä tahansa vastaan maailmassa.

[readmore from=Real-Madrid]

– Olen tyytyväinen joukkueeseeni. Jos joukkue paranee, se on vielä parempi juttu kaikille.

Mbappén siirron uskottaisiin vaikuttavan etenkin Madridin ennätyshankinnan Eden Hazardin peliminuutteihin. Hazard hankittiin kaksi vuotta sitten Chelseasta 115 miljoonalla eurolla, mutta belgialaistaiturin aika Madridissa on ollut loukkaantumisten ja ailahtelevaisuuden sävyttämää.

– Hazard on erittäin tärkeä pelaaja. Hän on pelannut [kauden] kahdessa ensimmäisessä pelissä, sanoi Ancelotti.

– Hän toipuu loukkaantumisjaksosta, ja se on sujunut häneltä hyvin. Hänellä on hyvä motivaatio, Hän on erittäin, erittäin tärkeä pelaaja meille.

Hazardia on huhuttu Juventukseen, joka menetti perjantaina ykköstähtensä Cristiano Ronaldon Manchester Unitediin. Aiemmin tänä kesänä huhuttiin, että Ronaldo ja Ancelotti olisivat olleet halukkaita yhdistämään voimansa uudestaan Madridissa, mutta Ancelotti kiisti huhut tuolloin nopeasti sosiaalisessa mediassa. Italialaisluotsi sanoi olevansa onnellinen, että Ronaldo pääsi palaamaan toiseen entiseen seuraansa, Unitediin.

– Se on hyvä asia. Cristiano Ronaldo palaa joukkueeseen, jossa häntä rakastetaan.

– Hän pärjäsi siellä pitkään hyvin. Hän on hyvä hankinta Unitedilta, toivon hänelle kaikkea hyvää.