Toni Kroos ottaisi mielellään entisen joukkuetoverinsa Real Madridiin – antoi tärkeän vinkin: ”Se ei riitä vielä mihinkään”

© Kuva: Getty Images

David Alaba poistuu kuluvan kauden jälkeen Bayern Münchenistä. Alaba paljasti päätöksensä julkisuudessa viime viikolla.

Madridilaismedioiden mukaan Real Madrid ja Alaba ovat jo päässeet tammikuussa yhteisymmärrykseen sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista.

Alaba totesi viime viikon lehdistötilaisuudessaan, ettei vielä tiedä, minne siirtyy, mutta madridilaislehtien mukaan Real Madrid -siirto on jo varma.

Alaban kanssa Bayern Münchenissä vuodet 2010-14 pelannut Toni Kroos otti kantaa entisen joukkuetoverinsa tilanteeseen. Kroos ottaisi Alaban mielellään Real Madridiin.

– Ongelma on se, etten ole pelannut hänen kanssaan melkein seitsemään vuoteen. On vaikea sanoa, mitä hän miettii. Pitää paikkansa, että olen huomannut, miten häntä on huhuttu Real Madridiin, mutta minulla ei ole siitä mitään tarkkaa tietoa.

– Jos olet avauskokoonpanon pelaaja Bayernissa, niin varmasti olet myös riittävän laadukas pelataksesi Real Madridissa. Se on selvää, mutta katsotaan, mitä tapahtuu, Kroos totesi Sky Sportsille.

Kroos tiedostaa, ettei pelkällä taidolla pärjätä Real Madridissa ja antoi samalla vinkin Alaballe, jos itävaltalaispelaaja päätyy siirtymään seuraan.

– Real Madridissa on ollut paljon pelaajia, joilla oli ehdottomasti riittävästi taitoa. Täällä se on pakollista, mutta sen lisäksi sinun on oltava fyysisesti hyvässä kunnossa ja pääsi on kestettävä vaikeina hetkinä. Taito ei itsessään riitä vielä mihinkään.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.