Sergio Agüero siirtyi toukokuun lopussa vapaana agenttina Barcelonan riveihin.

Kokenut argentiinalaishyökkääjä halusi päästä pelaamaan ystävänsä Leo Messin kanssa. Messi joutui kuitenkin jättämään Barcelonan elokuun alussa seuran talousvaikeuksien vuoksi.

Agüero käväisi El Paísin haastattelussa ja kertoi Barcelona-siirrostaan.

Agüero otti Barcelona-siirron yhteydessä valtavan palkanpudotuksen vastaan ilman sen suurempia ongelmia. Manchester Cityssä Agüero tienasi tiettävästi melkein kolme kertaa enemmän kuin Barcelonassa.

– Kuka jalkapalloilija ei haluaisi pelata Barcelonassa? Sanoisin, että valtaosa pelaajista haluaisi pelata tässä seurassa. Oli Barcelona sitten millaisessa tilanteessa tahansa. Siirryin tänne odottaen voivani pelata Messin kanssa. Kun Barcelona otti minuun yhteyttä, ajattelin, että ihan sama, mitä he minulle maksavat, niin laitan joka tapauksessa itseni kuntoon, jotta voin auttaa seuraa parhaani mukaan, Agüero totesi El Paísille.

Messin lähtö oli Agüerolle shokki, eikä hän aluksi uskonut sitä.

– Se oli shokki. Messi oli hyvin surullinen. En voinut uskoa sitä, kun minulle kerrottiin Messin lähdöstä. Muutamaa päivää myöhemmin menin Messin kotiin tapaamaan häntä. Huomasin, ettei hän ole hyvällä tuulella ja yritin kaikin voimin saada hänet unohtamaan sen, mitä oli tapahtunut.