Barcelonan tähtihyökkääjä palaamassa pelikentille – teki harjoitusottelussa maalin ja odottaa debyyttiään

© Kuva: Getty Images

Sergio Agüero siirtyi toukokuun lopussa vapaana agenttina Barcelonan riveihin edustettuaan Manchester Cityä kymmenen vuoden ajan.

Argentiinan A-maajoukkueen kanssa Copa Américan mestaruutta heinäkuussa juhlinut Agüero sai elokuussa lihasvamman ja on ollut siitä lähtien sivussa pelikentiltä.

Agüero ei ole siten edelleenkään debytoinut uudessa seurassaan virallisessa ottelussa.

Barcelona pelasi keskiviikkona harjoitusottelun katalonialaista Cornellàa vastaan. Ottelu päättyi 2-2 -tasapeliin. Loukkaantumisestaan kuntoutunut Agüero pelasi ensimmäiset puoli tuntia ja onnistui maalinteossa. Katalonialaismedia kehui Agüeron peliesitystä.

Agüeron on määrä osallistua sunnuntaiseen Valencia-otteluun ja siten tehdä virallinen debyyttinsä Barcelonan paidassa.

Ousmane Dembélé ei sen sijaan osallistunut Cornellà-kamppailuun. Loukkaantuneena oleva Dembélé on alustavasti vielä muutaman viikon ajan sivussa pelikentiltä.

Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman on saamassa pian loukkaantuneita pelaajia takaisin käyttöönsä. Joukkueen alkukausi on ollut heikko. La Ligassa Barcelona on voittanut seitsemästä ottelustaan vain kolme. Mestarien liigan lohkovaiheessa Barcelona on hävinnyt kummatkin ottelunsa yhteismaalein 0-6.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.