Aritz Aduriz ilmoitti keskiviikkona lopettaneensa komean ammattilaisuransa. Lue uutinen täältä.

Useat Adurizin entiset joukkuetoverit ja vastustajat muistivat konkarihyökkääjää sosiaalisessa mediassa. Athletic-ikonin ura päättyi lonkkavammaan.

Muun muassa Sergio Ramos lähetti pitkäaikaiselle vastustajalleen ja entiselle maajoukkuetoverilleen viestin.

– Olet yksi vaikeimmista ja kunnioitetuimmista vastustajistani. Ei ole reilua, että urasi loppui näin, mutta et voisi lopettaa uraasi korkeammalla kuin nyt, Ramos twiittasi.

– Voimia ja onnea tulevaisuuden projekteihisi. Kiitos siitä, että autoit minua kehittymään paremmaksi hyökkääjäksi aina nähdessäni sinun pelaavan, Borja Iglesias kiitti.

– Olet esimerkki ammattilaisurheilijasta. Voin vain toivoa sinulle kaikkea hyvää tulevaisuuteen ja kiittää kaikesta, mitä olet tehnyt jalkapallon eteen, Borja Bastón totesi.

Useiden pelaajien lisäksi myös espanjalaisseurat muistivat Adurizia.

– Teit kymmenen maalia 18 ottelussa meitä vastaan. Olit yksi meidän suurimmista painajaisista, on vaikea unohtaa sinut. Suuri halaus Galiciasta, Celta twiittasi.

Athleticin suurin paikallisvastustaja Real Sociedad kunnioitti myös Adurizia.

– Olisimme halunneet hyvästellä sinut Copan finaalissa. Joka tapauksessa on ollut kunnia saada pelata sinua vastaan monien vuosien ajan. Toivomme sinulle kaikkea hyvää, Real Sociedad twiittasi San Sebastiánissa syntyneelle hyökkääjälle.