Sevilla vahvistaa kotisivuillaan päässeensä sopuun viikonloppuna uumoilemastamme laitapuolustaja Marcos Acuñan siirrosta. 28-vuotias vasen laitapakki allekirjoitti seuran kanssa nelivuotisen sopimuksen. Puolustuslinjan lisäksi Acuña on pelannut paljon myös keskikentän vasemmalla laidalla.

Sevilla Fútbol Club

@SevillaFC
🚨 @AcunaMarcos17 ya es nuevo jugador sevillista y viajará de inmediato para incorporarse al stage en tierras alicantinas. ⚪️🔴🇦🇷

#vamosmiSevilla #WeareSevilla

Acuña on pelannut kaikkiaan 27 ottelua Argentiinan A-maajoukkueessa. Hän kuului Argentiinan joukkueeseen vuoden 2018 MM-turnauksessa, ja pelasi kisoissa yhden ottelun. Seuraavan vuoden Copa Américassa pelattuja otteluita kertyi kolme. Syksyllä 2019 Acuña pelasi Argentiinan kaikissa kuudessa harjoitusmaaottelussa, mutta sen jälkeen maajoukkuetoiminta on ollut koronapandemian takia tauolla.

Marcos Acuña saapui Eurooppaan kotimaastaan kesällä 2017, kun hän solmi sopimuksen Sporting Lissabonin kanssa. Sporting maksoi miehestä noin kymmenen miljoonaa euroa ja kuittaa nyt Sevillalta jota kuinkin saman summan. Summa voi nousta kahdella miljoonalla bonuspykälien täyttyessä.

85 ottelussaan Portugalin pääsarjassa Acuña teki seitsemän ja syötti 15 maalia.