Sky: Barcelonan tarjous Teemu Pukin joukkuetoverista hylätty

© Kuva: Getty Images

Sky Sportsin mukaan Barcelonan tarjous Norwich-puolustaja Max Aaronsista on hylätty. Katalonialaisseura olisi halunnut hankkia Teemu Pukin joukkuetoverin täksi kaudeksi lainalle.

Aarons suostui tiettävästi jo La Liga -jättien sopimustarjoukseen. Neuvottelut siirrosta seurojen välillä kaatuivat kuitenkin siinä vaiheessa, kun Barcelona ei voinut luvata ostavansa pelaajaa pysyvästi itselleen lainadiilin päätyttyä.

Aarons pelasi vakuuttavan viime kauden Norwichin paidassa, vaikka Valioliigan nousijajoukkue putosikin saman tien takaisin Englannin Mestaruussarjaan. 20-vuotias esiintyi yhteensä 40 ottelussa kaikki kilpailut mukaan lukien ja syötti kaksi maalia.

Aaronsia on yhdistetty kesän siirtoikkunan aikana myös Bundesliigan huippujoukkueisiin Bayern Müncheniin ja Bayer Leverkuseniin.

Skyn mukaan Barcelona ei aio jatkaa neuvotteluita Aaronsin siirrosta, vaan se tulee kääntämään katseensa Ajaxin Sergino Destiin. Hollantilaisseuran päävalmentaja Erik ten Hag ei kuitenkaan halua luopua 19-vuotiaasta laitapuolustajastaan tässä vaiheessa kautta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.