Saúl ja Sevilla neuvottelevat sopimuksesta, paljastaa El Desmarque

El Desmarquen saamien tietojen mukaan Sevilla on Saúlin ykkösvaihtoehto kesän siirtoikkunassa. 

Relevon mukaan Sevilla on tarjonnut Saúlille kolmivuotista sopimusta.

Saúlin on määrä purkaa sopimuksensa Atléticon kanssa. Diego Simeone ilmoitti toukokuussa Saúlille, ettei pelaaja kuulu luotsin ensi kauden suunnitelmiin. Saúlin edustajat ovat sittemmin etsineet pelaajalle uutta työnantajaa. 

El Desmarquen mukaan Sevilla on asettanut Sáulin ykköstavoitteekseen etsiessään vahvistuksia keskikentälleen.

Lähde kertoo Saúlin olevan valmis pudottamaan merkittävästi palkkaansa siirtyäkseen Sevillaan.

Saúl, 29, ei ole kuulunut enää pitkään aikaan Atléticon suunnitelmiin, mutta seura ei ole päässyt eroon omasta kasvatistaan tämän valtavan palkan vuoksi. Saúl on ollut edellisen kerran selvä avauskokoonpanon pelaaja Atléticossa kaudella 2019-20.

LUE MYÖS