Barcelona on hankalassa asemassa topparinsa Ronald Araújon sopimustilanteen takia, kertoo Diario Sport.

Araújon, 25, nykyinen diili päättyy kahden vuoden kuluttua, eikä seura pysty tällä hetkellä vastaamaan uruguaylaispuolustajan vaatimuksiin.

Edellisen jatkosopimuksensa yhteydessä Araújo suostui varsin vaatimattomiin ehtoihin auttaakseen Barcelonaa seuran taloushuolien keskellä. Osapuolet sopivat kuitenkin tuolloin, että seuraavan diilin yhteydessä hänen palkkatasonsa nousee merkittävästi.

Barcelona ei haluaisi menettää Araújoa, mutta se ei pysty tarjoamaan hänelle sopimusta ilman, että se joutuisi tekemään uhrauksia muualla pelaajistossaan.

Tilannetta hankaloittaa se, että Araújon agentti on ”huonoissa väleissä” Barcelonan kanssa ja uhannut viedä asiakkaansa pois seurasta kahden vuoden päästä, kun uruguaylaistoppari voi lähteä ilman siirtokorvausta. Araújon menettäminen ilmaiseksi olisi valtava takaisku Barcelonalle, vaikka se saisi nauttia hänen palveluksistaan vielä kahden kauden ajan.

Barcelonan urheilutoimenjohtaja Deco etsi aiemmin tänä vuonna ostajaa Araújolle, joka on ollut Manchester Unitedin ja Bayern Münchenin kiikarissa. Kummatkin seurat ovat kuitenkin kääntäneet huomionsa muualle.

Tänä kesänä Barcelonan voi olla vaikea myydä Araújoa, koska hän on parhaillaan loukkaantunut. Ja mitä pidemmälle hänen nykyinen sopimuksensa kuluu, sitä vähemmän muut seurat ovat valmiita maksamaan hänestä.

LUE MYÖS