Real Madrid ja Arsenal ovat kiinnostuneita Espanyolin maalivahdista Joan Garcíasta, kertoo Mundo Deportivo.

Kumpikin on kaavaillut Garcíasta, 23, kirittäjää ykkösmaalivahdeilleen siltä varalta, että niiden omat kakkostorjujat lähtevät tänä kesänä.

Madridin tapauksessa kyse on Andri Luninista ja Arsenalin tapauksessa Aaron Ramsdalesta.

Lunin, 25, pääsi viime kaudella pelaamaan paljon, kun ykkösvahti Thibaut Courtois oli pitkään sivussa loukkaantumisten takia. Los Blancos lainasi Courtois’n tuuraajaksi Kepa Arrizabalagan Chelseasta, mutta Lunin ohitti hänet nokkimisjärjestyksessä.

Aiemmin keväällä uutisoitiin, että Lunin olisi solmimassa jatkosopimuksen, mutta uudesta diilistä ei ole vieläkään kuulunut. Lehtitietojen mukaan ukrainalaistorjuja on ryhtynyt harkitsemaan, että hän siirtyisi peliajan perässä muualle.

Siinä tapauksessa Madridin kaksi ensimmäistä vaihtoehtoa ovat Kepan lainaaminen uudestaan tai Garcían hankinta Espanyolista.

Garcíalla on 25 miljoonan euron ulosostoklausuuli, eikä Espanyol luultavasti tule hinnassa vastaan, jos hänen perässään on useampi seura.

Espanyolissa jalkapallo-oppinsa saanut García murtautui seuran edustusjoukkueeseen pari vuotta sitten, ja hänen on määrä edustaa Espanjaa tänä kesänä Pariisin olympialaisissa.

Viime kauden García aloitti kakkosvahtina, mutta hän pelasi kauden lopussa 18 ottelua putkeen ja hävisi niistä vain yhden, kun Espanyol nousi karsintojen kautta takaisin pääsarjatasolle.

LUE MYÖS