Barcelonalle on tarjottu mahdollisuutta hankkia Leandro Paredes AS Romasta, kertoo Sport.

Paredesin, 30, sopimus AS Roman kanssa kattaa vielä ensi kauden. 

Paredes kuuluu AS Romaa valmentavan Daniele De Rossin luottopelaajiin, mutta Paredes ei ole tehnyt uutta sopimusta seuran kanssa. AS Roma saattaa siten joutua myymään pelaajansa kesän siirtoikkunassa.

Paredes on parhaillaan Argentiinan A-maajoukkueen mukana Copa Américassa.

Sportin mukaan Barcelona tiedostaa Paredesin laadun, mutta on kiinnostunut erilaisista vaihtoehdoista, eikä ole halukas hankkimaan argentiinalaista. 

Barcelona on kiinnostunut ennemmin Evertonin Amadou Onanasta ja Real Sociedadin Mikel Merinosta. Jos Barcelona joutuu tyytymään selvästi halvempaan vaihtoehtoon, katse kääntyy suurseuroissa pienelle vastuulle jääviin nuoriin keskikenttäpelaajiin.

LUE MYÖS