Saudi-Arabian pääsarjajoukkue Al-Qadsiah on halukas hankkimaan Álvaro Moratan kesän siirtoikkunassa, paljastaa AS.

Lehden mukaan seura on jo tehnyt tarjouksen Moratalle. 

Morata on valmis poistumaan Atléticosta kesän aikana.

Atlético etsii aktiivisesti uutta ykköskärkeä, eikä se miellytä Morataa, joka jäädessään seuraan todennäköisesti istuisi ensi kaudella penkillä. Morata on julkisesti todennut kokevansa, ettei ole Atléticon ykkösprioriteetti, kun seura etsii uutta hyökkääjää.

Moratan hyvä ystävä Nacho siirtyi hiljattain Al-Qadsiahiin. Al-Qadsiahin päävalmentaja Míchel on Moratan vanha tuttu ja yrittää houkutella hyökkääjän Saudi-Arabiaan.

AS:n mukaan Morata ei ole toistaiseksi poissulkenut paluuta Italian kentille. Morata on pelannut Juventuksessa vuodet 2014-16 ja 2020-22. Morata sai viime kesänä rahakkaan tarjouksen Saudi-Arabiasta, mutta päätti tuolloin jäädä Atléticoon.

LUE MYÖS