Real Madridin laitapuolustaja Dani Carvajal uskoo, että hän on tällä hetkellä maailman paras oikea pakki.

Carvajal, 32, voitti päättyneellä kaudella Madridin kanssa La Ligan sekä Mestarien liigan ja pelaa parhaillaan vahvoja EM-kisoja Espanjan kanssa.

Konkaripuolustaja on loukkaantumisten sävyttämien kausien jälkeen päässyt pelaamaan enemmän ja esiintynyt edukseen. Carvajalilta kysyttiin, onko hän maailman paras oikea laitapuolustaja.

– Arvioidessani tätä viime kautta, uskon niin. Itseluottamukseni takia uskon aina niin. Sanon aina itselleni, että olen. Jos en ole, kuka sitten? sanoi Carvajal Cadena SER:n haastattelussa.

– Tämä on ollut hyvä kausi. Olin voittamassa Mestarien liigaa, olen jopa tehnyt maaleja, voitimme La Ligan ja nyt haluamme mennä EM-kisoissa mahdollisimman pitkälle.

Carvajalilta kysyttiin, voisiko hän voittaa jopa Ballon d’Orin.

– En edes ajattele sitä. Pitää paikkaansa, että minulla on ollut mahtava kausi, myös hyökkäyssuuntaan. Tein maalin Mestarien liigan finaalissa… Jos pelaan hyvin EM-kisoissa ja voitamme turnauksen, saatan olla ehdolla. Ei se olisi hullu ajatus.

– Viníciuksella ja Bellinghamilla on ollut hyvä kausi. Mbappé on ehdolla, jos Ranska voittaa EM-kisat. Minä en ajattele sitä.

LUE MYÖS