Getafen puheenjohtaja Ángel Torres on yhä luottavainen sen suhteen, että hyökkääjä Mason Greenwood palaa seuraan ensi kaudeksi.

Greenwood, 22, pelasi Getafessa päättyneen kauden lainalla Manchester Unitedista, jolla on hänen kanssaan sopimus vielä ensi kaudesta.

Lehtitietojen mukaan United haluaisi kuitenkin myydä hänet tänä kesänä, ja Greenwoodilla riittää tiettävästi ottajia. Viime aikoina häntä on viety etenkin Italiaan, jossa häntä ovat tarkkailleet ainakin Juventus ja Napoli.

Siirtohuhuissa Greenwood on jatkuvasti yhdistetty Euroopan suurseuroihin, ja monet ovat olettaneet, että Getafe on käytännössä kisasta ulkona. Torresin mukaan näin ei kuitenkaan ole.

Greenwoodin lainadiilin yhteydessä Getafe neuvotteli itselleen 20 prosentin osuuden siirtosummasta, jos Manchester United myy hänet tänä kesänä. Tuo klausuuli voi auttaa Getafea myös hyökkääjän uudelleen tavoittelussa, koska sen ei tarvitsisi maksaa hänestä yhtä paljon kuin muiden seurojen.

Todennäköisempi vaihtoehto olisi kuitenkin toinen lainapesti Coliseumilla.

– Meillä on 15 pelaajaa joukkueessa ja Greenwood, josta meillä on toivottavasti pian uutisia kerrottavana. Toivon, että hän jää tänne vielä ensi kaudeksi, kommentoi Torres Mundo Deportivon mukaan.

– Kuten lehdistö on kertonut, hänestä on tehty useita tarjouksia, ja me toimimme sen mukaan, mitä Manchester United sanoo.

Greenwood pelasi Getafessa 36 ottelua tehden niissä yhteensä kymmenen maalia ja syöttäen kuusi.

LUE MYÖS