Carlo Ancelotti on tehnyt loistavaa työtä Real Madridin peräsimessä.

Ancelotti on valmentanut Real Madridia kaiken kaikkiaan viiden vuoden ajan. 

Ensimmäisen pestinsä aikana Ancelotti johdatti Real Madridin Mestarien liigan ja Copan voittoon. Jälkimmäinen pesti on ollut sitäkin menestyksekkäämpi. Viimeisen kolmen vuoden aikana Real Madrid on voittanut kahdesti Mestarien liigan ja La Ligan.

Iker Casillasin mukaan Ancelotti on pitkälti itse vastuussa Real Madridin menestyksestä.

– Mielestäni Ancelotti on avainasemassa kaikessa siinä, mitä joukkue on saavuttanut. Hänellä on hyviä pelaajia, mutta ei ole helppo johtaa joukkuetta kaikkien loukkaantumisten keskellä. On muistettava, että viime kaudella Éder Militão oli käytännössä Euroopan paras toppari, Casillas muistutti AS:lle.

Casillasin mukaan Ancelotti onnistui roolituksessaan täydellisesti.

– Ancelotti on kärsinyt hyvin merkittävistä poissaoloista, mutta on silti onnistunut jakamaan tasaisesti minuutteja pelaajilleen. Esimerkiksi Toni Kroos ja Luka Modric ovat veteraanipelaajia, jotka eivät ole parhaassa iskussa pelatessaan kahdesti viikossa, mutta Ancelotti on saanut heidät sopeutumaan loistavasti rooleihinsa.

LUE MYÖS