Ferran Torres on herättänyt kiinnostusta Valioliigassa.

Barcelonan sisäpiiritoimittaja Gerard Romero paljasti Newcastlen tehneen tarjouksen Ferranista. Newcastle tarjoaa Barcelonalle 15 miljoonan euron siirtosummaa, joka voi kasvaa bonusten myötä 20 miljoonaan euroon.

Espanjan EM-kisajoukkueessa mukana oleva Ferran, 24, on edustanut Barcelonaa noin kahden ja puolen vuoden ajan. Barcelona hankki laitahyökkääjän Manchester Citystä noin 55 miljoonalla eurolla tammikuussa 2022.

Ferranin nykyinen sopimus Barcelonan kanssa päättyy kesällä 2027. Sopimuksessa on miljardin euron ulosostopykälä.

Laitahyökkääjän päättynyt kausi oli haastava. Ferran oli kevätkaudella noin puolentoista kuukauden ajan sivussa pelikentiltä takareisivamman vuoksi. Xavi nimesi hänet vain 12 kertaa avaukseen La Ligassa.

Ferran oli peliaikaansa nähden varsin tehokas. Kaikki kilpailut mukaan luettuna 1993 peliminuuttiin syntyi 11 maalia ja neljä maalisyöttöä.

LUE MYÖS