Real Madrid on ilmoittanut osallistuvansa normaalisti tulevaan seurajoukkueiden MM-turnaukseen kaudella 2024-2025. Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti väitti aiemmin, että seura jättäytyisi pois laajennetusta FIFA:n järjestämästä turnauksesta.

– FIFA voi unohtaa sen. Jalkapalloilijat ja seurat eivät tule osallistumaan siihen turnaukseen, Ancelotti kommentoi italialaislehti Il Giornalelle.

– Yksi Real Madridin ottelu on 20 miljoonan euron arvoinen ja FIFA tarjoaa meille sitä summaa koko turnauksesta. Moni seura tulee kieltäytymään siitä, kuten me teemme.

Real Madrid julkaisi maanantaina vastatiedotteen, jonka mukaan seura ei ole missään vaiheessa kyseenalaistanut osallistumistaan turnaukseen. Seura ilmoittaa kilpailevansa kisoissa ylpeydellä ja intohimolla antaakseen faneillensa ympäri maailmaa mahdollisuuden haaveilla uudesta pokaalista.

Real Madrid C.F.

@realmadrid
Comunicado Oficial: Mundial de Clubes.
#RealMadrid

Mestarien liigan kesäkuun alussa voittanut Real on yksi turnauksen 12 eurooppalaisesta joukkueesta. Muita turnaukseen selvinneitä ovat muun muassa Valioliigan suurseurat Manchester City ja Chelsea.

32 joukkueen seurajoukkueiden MM-turnaus järjestetään Yhdysvalloissa 15. kesäkuuta-13. heinäkuuta 2025.

LUE MYÖS!