Real Madridin entinen keskikenttäpelaaja Toni Kroos sanoo, että hän jatkaa seuran palveluksessa vielä uransa jälkeen.

Kroos, 34, päätti kymmenen vuoden taipaleensa Madridissa La Ligan ja Mestarien liigan voittoon pelaten yhden uransa parhaista kausista. Lopullinen päätös pelaajauralle tulee tänä kesänä Saksan paidassa EM-kisoissa.

AS:n haastattelussa Kroos kertoi, että hän aikoo jatkaa perheensä kanssa Espanjassa asumista ja siirtyy työskentelemään Real Madridin akatemiaan.

– Vietän enimmäkseen aikaa perheeni kanssa. Jatkan podcastiani veljeni Felixin kanssa ja aloitan työskentelyn Real Madridin akatemiassa. Syyskuussa alkaa myös uusi futsal-liiga, mutta on myös selvää, etten aio mennä 18 uuteen projektiin, jotten olisi yhtä kiireinen kuin pelaajaurallani.

Kroosilta kysyttiin, miksi hän haluaa lopettaa uransa juuri nyt.

– Koska haluan yksinkertaisesti tulla muistetuksi 34-vuotiaana Toni Kroosina, joka pelasi lopussa parhaan kautensa Real Madridissa. Minä tein sen. Pidän kohteliaisuutena sitä, että monien mielestä tämä hetki tuli liian aikaisin.

LUE MYÖS!