Marc-André ter Stegen on mukana Saksan EM-kisajoukkueessa. 

Ter Stegen seuraa kisat tuttuun tapaan penkin puolelta. Manuel Neuer on Saksan ykkösvahti kesän kisoissa.

Ter Stegen, 32, ei ole pelannut urallaan ainuttakaan arvokisaottelua. 

Maalivahti kertoi saksalaismedian haastattelussa, ettei ole suinkaan tyytyväinen tilanteeseensa maajoukkueessa, mutta hyväksyy Julian Nagelsmannin päätöksen.

– Tämä ei ole mukava tilanne, mutta valmentaja on tehnyt päätöksensä ja minun on hyväksyttävä se, vaikken olekaan hänen kanssaan samaa mieltä. Sanoin maajoukkuevalmentajalle, että urheilullinen aspekti on yksi asia, mutta ihmismäinen aspekti on toinen asia. Haluan kaikkien pystyvän luottamaan minuun. Loppupeleissä olet vastuussa joukkueelle. Autan heitä kaikilla mahdollisilla tavoilla. 

Ter Stegen ei toivo Neuerille mitään pahaa.

– Tässä ei ole millään tavalla kyse Neuerista. Meillä on vain sama pelipaikka. Henkilökohtaisella tasolla tällä ei ole mitään tekemistä hänen kanssaan. En koskaan toivo hänelle mitään pahaa tai henkilökohtaisia virheitä. En ole sellainen.

LUE MYÖS