Oriol Romeu siirtyi viime kesänä Gironasta Barcelonaan.

Xavi tarvitsi uuden keskikenttäpelaajan joukkueeseensa ja ehdotti seurajohdolle Joshua Kimmichin ja Martin Zubimendin kaltaisia nimiä. Ne olivat kuitenkin liian kalliita Barcelonalle ja seura päätyi lopulta hankkimaan Romeun noin 3,4 miljoonalla eurolla.

Romeu aloitti kauden avauskokoonpanon pelaajana, mutta sittemmin rooli pienentyi merkittävästi, eikä häntä nähty keväällä juurikaan kentällä.

Romeu käväisi L’Eclipsin haastattelussa. Keskikenttäpelaajalta tiedusteltiin, tekisikö hän edelleen saman päätöksen ja siirtyisi Barcelonaan.

– Kyllä. Olen tehnyt monia päätöksiä ja vain harvoin mietin, että joku toinen ratkaisu olisi ollut parempi vaihtoehto. Siirtyessäni Barcelonaan olin hyvässä tilanteessa ja minulla oli mahdollisuudet saada jotain hienoa ja tärkeää aikaiseksi. Tekisin saman päätöksen myös nyt.

Romeusta kaavailtiin korvaajaa Sergio Busquetsille. Romeu paljasti miettineensä kauden mittaan, onko hän tarpeeksi hyvä pelaaja Barcelonaan.

– Arvostan paljon sitä, mitä Busquets saavutti, mutta en tullut tänne hänen korvaajakseen tai pelaamaan samalla tasolla. Vaadin itseltäni todella paljon. Jossain vaiheessa mietin, olenko tarpeeksi hyvä tänne. Mietin sitä jo aiempina vuosina. On aikoja, jolloin asiat sujuvat paljon paremmin ja voit piilottaa negatiiviset ajatukset, mutta tällä kaudella se oli vaikeampaa.

LUE MYÖS