Kylian Mbappé on jäämässä ilman unelmiensa pelinumeroa Real Madridissa. Luka Modricin tehtyä vuoden mittaisen jatkosopimuksen kroatialaisikoni on pitämässä 10-paidan itsellään.

Mbappén, 25, pitkään odotettu siirto Real Madridiin varmistui maanantai-iltana. Ilmaiseksi siirtynyt ranskalaishyökkääjä allekirjoitti viisivuotisen sopimuksen.

PSG:n kanssa sopimuksensa päättäneen Mbappén odotettiin perivän kymppipaidan, jota on kantanut historian saatossa useampi Real Madrid -legenda Luis Figosta, Clarence Seedorfiin ja Ferenc Puskasiin. Le Parisienin tietojen mukaan ikoninen pelinumero on kuitenkin pysymässä Modricilla ranskalaisen saapumisesta huolimatta.

Le Parisien kertoo Mbappén olevan sen sijaan valitsemassa ysipaidan, joka jäi vapaaksi Karim Benzeman siirryttyä Saudi-Arabiaan vuosi sitten. Cristiano Ronaldo kantoi ensimmäisellä Real Madrid -kaudellaan samaa numeroa, ennen kuin hän per seuralegenda Raúlilta seiskapaidan.

Modric, 38, kommentoi aiemmin Cadena Copelle haluavansa lopettaa uransa Real Madridissa. Nähtäväksi jää, saako Mbappé vuoden päästä tavaramerkkinumeronsa käyttöönsä.

LUE MYÖS!