Ansu Fati haluaa osoittaa ensi kaudella taitonsa Barcelonassa. 21-vuotias hyökkääjä haluaa jäädä Kataloniaan palattuaan lainaltaan Brightonista.

Fati pelasi Englannissa 30 ottelua Brightonin paidassa ja teki neljä maalia. Marraskuun loukkaantuminen piti kuitenkin espanjalaisen kolme kuukautta sivussa.

Fati on yhdistetty mediassa myös uudelle lainalle Sevillaan. Pelaaja itse on kuitenkin päämääräinen taistelemaan paikastaan uuden valmentajan Hansi Flickin miehistössä.

– Siitä saakka kun saavuin tänne 10-vuotiaana, tavoitteeni on ollut menestyä Barcassa. Nämä viime vuodet eivät ole olleet helppoja, mutta se on osa jalkapalloa. Olen 21-vuotias ja haluan jatkaa kasvuani, mutta olen toiveikas antamaan sen rakkauden takaisin teille Culeille, Fati kommentoi Mundo Deportivolle.

– Tapaan täällä joka päivä kadulla ihmisiä, jotka rohkaisevat minua jatkamaan täällä. Se antaa minulle motivaatiota taistella tämän seuran puolesta.

Flick on MD:n mukaan kiinnostunut näkemään Fatin harjoituskaudella ennen päätöstään nuorukaisen tulevaisuudesta. Laituri vakuuttaa itse olevansa täydessä kunnossa.

– Olen 100-prosenttisessa kunnossa. Teen kovasti töitä, koska uskon että aina on tilaa kehittyä. Vietän tunteja kuntosalilla.

– Jotkut luulevat, että Ansu on aina loukkaantunut. Minä pelasin kuitenkin kaksi vuotta ilman loukkaantumisia. Minulla oli pieni loukkaantuminen, johon sitten keskitytään. Pelasin viime vuonna kokonaisen kauden, enkä jättänyt otteluakaan väliin, Fati paalutti.

LUE MYÖS!