Kylian Mbappén siirto Real Madridiin on varmistunut. Seura tiedotti asiasta verkkosivuillaan.

Mbappén sopimus kattaa seuraavat viisi kautta.

– Unelma käy toteen. Olen niin onnellinen ja ylpeä, kun pääsen unelmieni seuraan, Real Madridiin. Kukaan ei voi ymmärtää, kuinka innostunut olen, Mbappé kirjoitti Instagramissa.

Mbappé, 25, on voittanut urallaan muun muassa maailmanmestaruuden, Ranskan mestaruuden (7) ja Ranskan cupin (4). Mbappé ehti takoa Ranskassa AS Monacolle 60 ottelussa tehot 27+16 ja PSG:lle 308 ottelussa huimat 256 maalia ja 108 maalisyöttöä. Mbappé johtaa PSG:n kaikkien aikojen maalitilastoa.

Ranskan maajoukkueessa Mbappé on pelannut 77 ottelua ja viimeistellyt tehot 46+31. Ranskan maajoukkueessa Mbappé on kaikkien aikojen kolmanneksi paras maalintekijä. MM-kisojen kaikkien aikojen maalitilastossa ranskalainen on vain neljän osuman päässä kärkipaikasta, vaikka ikää on vasta 25 vuotta.

LUE MYÖS