Real Madrid juhli lauantaina Mestarien liigan voittoa. Real Madrid voitti finaalissa Borussia Dortmundin 2-0.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti on todellinen Mestarien liigan kestomenestyjä. Ancelottille kyseessä oli jo viides Mestarien liigan voitto valmentajana. Pelaajana hän juhli kahdesti Mestarien liigan voittoa.

Ancelotti tiedosti Dortmundin olleen vahvempi joukkue avausjaksolla.

– Dortmund oli parempi joukkue ensimmäisellä jaksolla. He pystyivät pelaamaan juuri niin kuin halusivatkin. He puolustivat ja keskittyivät vastahyökkäyksiin. Toisella jaksolla olimme parempia. Ottelu oli vaikea. Puolustimme hyvin erikoistilanteet. Niitä pidettiin Dortmundin suurimpana vahvuutena.

Toni Kroos pelasi lauantaina viimeisen ottelunsa seurajoukkueessa. Kroos lopettaa uransa kesän EM-lopputurnauksen jälkeen. Ancelotti osoitti kiitollisuutensa Kroosille.

– Olen luonnollisesti hyvin kiitollinen hänelle. Kroos lopetti uransa mahdollisimman korkealla. On mahdotonta lopettaa uransa paremmalla tavalla. Hän oli rohkea tehdessään tuon päätöksen. Kroos on todella onnellinen. Hän on Real Madridin seuralegenda. Kannattajat kiittävät Kroosia kaikesta siitä, mitä hän on tehnyt ja saavuttanut. En puhu vain siitä, mitä hän teki pelikentillä, vaan myös hänen asenteestaan ja ammattimaisuudestaan.

– Kroos pelasi Real Madridissa kymmenen vuoden ajan, eikä epäonnistunut yhtenäkään päivänä. Sanoimme Kroosille, että odotamme häntä, jos hän muuttaa päätöstään, Ancelotti nauroi viitaten lopettamiseen.

LUE MYÖS