Real Madrid teki kyseenalaista historiaa Mestarien liigan finaalin avauspuoliskolla Borussia Dortmundia vastaan. Los Blancos ei saanut Wembleyllä ensimmäisen 45 minuuttisen aikana ainuttakaan laukausta maalia kohti.

Kyseessä on ensimmäinen kerta vuoden 2019 Mestarien liiga -finaalin jälkeen, kun toinen loppuottelun joukkueista ei laukonut avauspuoliskolla yhtäkään vetoa maalia kohti. Tottenhamin saldo oli tuolloin sama Liverpoolia vastaan.

Dortmund hallitsi ottelun avauspuoliskoa ja loi maaliodottamaa 1.42:n osuman verran. Paras tilanne oli Karim Adeyemilla, joka ohitti Thibaut Courtois´n taitavalla askelharhautuksella. Realin onneksi hyökkääjä ei onnistunut laittamaan palloa tyhjään maaliin.

Myös Niclas Füllkrug osui tolppaan Dortmundilla.

Finaali on kirjoitushetkellä maalittomassa tilanteessa.

BBC Sport

@BBCSport
Plenty of work for Real Madrid to do 🤨

#BBCFootball #UCLFinal

LUE MYÖS!