Barcelona antoi viime viikolla potkut Xaville. 

Xavi poistui Barcelonan päävalmentajan paikalta, vaikka luotsin sopimus olisi kattanut vielä ensi kauden. Barcelona tiedotti keskiviikkona solmineensa kaksivuotisen sopimuksen Hansi Flickin kanssa, joka saapui Xavin korvaajaksi.

Catalunya Rádion saamien tietojen mukaan Barcelonan seurajohto vuoti pelaajille Xavin laatiman listan pelaajista, jotka eivät olisi kuuluneet hänen suunnitelmiin ensi kautta varten.

Xavi koki joukkueen ilmapiirin muuttuneen ennen muutama viikko sitten pelattua Rayo-ottelua. Xavi tiedusteli pelaajilta, miksi ilmapiiri on huomattavasti aiempaa heikompi. Pelaajat myönsivät seurajohdon vuotaneen listan joukkueelle.

Lähteen mukaan tietyt pelaajat olivat hyvin pettyneitä nähdessään omat nimensä vuodetulla listalla.

Catalunya Rádion mukaan Xavin lähipiiri uskoo Alejandro Echevarrían vuotaneen listan aiheuttaakseen hämmennystä pelaajien ja Xavin välille. Echevarría työskentelee Barcelonan seurajohdossa ja on Joan Laportan pitkäaikainen luotettu.

Vain muutama päivä tapahtuneen jälkeen Barcelonan seurajohto päätti antaa potkut Xaville.

LUE MYÖS