Barcelona antoi hiljattain potkut Xaville.

Xavin sopimus olisi kattanut vielä ensi kauden, mutta Barcelonan seurajohto päätti lopulta antaa valmentajalle potkut.

AS:n saamien tietojen mukaan Xavi on jo saanut työtarjouksia, mutta aikoo pitää sapattivuoden.

Lehti kertoo Etelä-Korean jalkapalloliiton tarjonneen Xaville A-maajoukkueensa päävalmentajan paikkaa. Jalkapalloliitto etsii maajoukkueelleen uutta päävalmentajaa kesän 2026 MM-lopputurnausta silmällä pitäen. Xavi ei ole kuitenkaan kiinnostunut pestistä.

AS:n mukaan Xavi palaa valmentamisen pariin kesällä 2025. Xavi ei lähtökohtaisesti halua valmentaa La Ligassa, sillä luotsi ei halua kilpailla Barcelonaa vastaan.

Tammikuussa Xavi herätti Ajaxin kiinnostuksen.

Xavi oli tuolloin ilmoittanut poistuvansa Barcelonan peräsimestä. Ajax haki samalla valmentajaa ensi kaudeksi ja otti yhteyttä Xaviin, mutta sai saman vastauksen kuin Etelä-Korean jalkapalloliitto. Xavi ei ole kiinnostunut ensi kautta koskevista pesteistä, sillä edessä on sapattivuosi.

LUE MYÖS