Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti sanoo, että hänen sykkeensä laskee finaalipäivinä vasta, kun peli on alkanut.

Los Blancosilla on lauantaina edessään kauden päätöspeli, Mestarien liigan loppuottelu Borussia Dortmundia vastaan.

Tyynen rauhallisena tunnettu Ancelotti, 64, on voittanut valmentajana neljä Mestarien liigaa, mutta hänkin kokee yhä paineita. Italialaisluotsilta kysyttiin, millainen hänen rutiininsa on finaalipäivinä.

– Tykkään syödä. Lohta ja pastaa. Sitten tunnin nokoset, jos pystyn siihen, naureskeli Ancelotti Goalin mukaan.

– Ennen joukkuepalaveria sykkeeni alkaa nousta 120:een ja se pysyy siellä pelin alkuun asti. Sitten se alkaa tasaantua normaaliksi.

– Me keskitymme hyökkäys- ja puolustuspelaamiseen. Tärkeintä on olla selkeä idea siitä, mitä pitää tehdä. Minun pitää antaa tämä tieto pelaajille, jotta he tietävät, mitä heidän pitää tehdä. Heille se on paras tapa purkaa stressiä, koska silloin he eivät ajattele muita asioita, jotka voivat stressata.

LUE MYÖS!