Sevilla on kiinnostunut lainaamaan Barcelonan laitahyökkääjän Ansu Fatin ensi kaudeksi, kertoo Diario Sport.

Fati, 21, oli nuorempana Barcelonassa superlupauksen maineessa, mutta loukkaantumiset ovat sotkeneet hänen uraansa viime vuosina.

Tämän kauden Fati vietti lainalla Brightonissa, mutta Valioliiga-reissusta jäi lopulta vähän käteen. Espanjalaislaituri oli pohjevamman takia kaksi kuukautta sivussa, eikä hän onnistunut missään vaiheessa murtautumaan kunnolla avauskokoonpanoon.

Fatin ja Barcelonan sopimus on voimassa kesään 2027 saakka, mutta hänelle etsittäneen uusi seura lähikuukausina.

Aiemmin on uutisoitu, että Barcelona haluaisi ensisijaisesti myydä hänet, mutta tässä vaiheessa lainapesti lienee varteenotettava vaihtoehto. Hyvä kausi Sevillassa voisi avata oven rahakkaalle myynnille ensi vuonna.

LUE MYÖS!