Real Madridin keskikenttäpelaaja Toni Kroos pelasi lauantaina viimeisen ottelunsa Santiago Bernabéulla, kun Los Blancos päätti sarjakautensa 0-0-tasapeliin Real Betisiä vastaan.

Saksalaistähti lopettaa uransa kesän EM-kisoihin ja Mestarien liigan finaali pelataan Lontoossa, joten Kroosia, 34, ei enää Espanjan kentillä nähdä.

Real Madridin pelaajat, valmentajat ja kotiyleisö osoittivat Kroosille kunniaa ottelua ennen, hänen tullessa vaihtoon ja pelin päätyttyä.

Saksan maajoukkuepelaaja vaikutti suhtautuvaan kaikkeen varsin tyynesti, kunnes hänen tyttärensä juoksi itkien hänen syliinsä. Siinä vaiheessa Kroosillakin pääsi tippa linssiin.

– Ei ole helppoa sanoa hyvästejä. Haluan kiittää Real Madridia, olen nauttinut jokaisesta kymmenestä vuodestani täällä, kommentoi Kroos Football Espanan mukaan.

– Real Madrid on kotini. Olen henkisesti todella vahva, mutta lasteni reaktio musersi minut.

Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti jatkoi Kroosin kehumista, kuten hän on säännöllisesti tehnyt.

– Bernabéu antoi hänelle ansaitut jäähyväiset, tämä on ollut tunteikas ilta. Hän on ollut yksi suurimmista keskikenttäpelaajista, jolla on paljon laatua ja fantastinen luonne.

– Hänellä on aina ollut hyvin pieni ego ja hän on pelannut joukkueen puolesta. Olemme olleet onnekkaita, kun hän on ollut täällä kymmenen vuotta.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!