Real Madrid ja Real Betis pelasivat lauantaina La Ligan päätöskierroksella 0-0-tasapelin.

Betisin Johnny Cardoso sai pallon avausjaksolla maaliin, mutta osuma hylättiin videotarkistuksen jälkeen niukan paitsion takia. Toisella puoliajalla myös Ayoze Pérez sai pallon kerran Madridin maaliin, mutta paitsioliputus puuttui taas peliin.

Lauantai-illan isoin tarina oli Madridin keskikenttäpelaajan Toni Kroosin viimeinen ottelu Los Blancosin kotikentällä Santiago Bernabéulla. Saksalaistähti ilmoitti hiljattain, että hän päättää uransa kesän EM-kisoihin.

Real Madrid pelaa vielä 1. kesäkuuta Mestarien liigan loppuottelussa, mutta finaali pelataan Lontoossa, joten Kroosia, 34, ei enää Espanjan kentillä nähdä.

Lauantain ottelun alla Madridin pelaajat tekivät Kroosille kunniakujan hänen astellessa kentälle, ja häntä varten oli valmistettu komea tifo.

Madrid otti Kroosin vaihtoon 86. minuutilla, ja jokaikinen valkopaitojen pelaaja kävi halaamassa häntä. Kentältä poistuttuaan Kroos kävi halaamassa myös Carlo Ancelottia sekä muita Madridin valmentajia ja otti kyynelehtivät lapsensa syliinsä.

Kroos pelasi hyvin kroosmaisen ottelun. Hän koski palloon 122 kertaa, loi kolme maalintekopaikkaa ja yritti 110 syöttöä, joista 97 prosenttia meni perille. Pallonmenetyksiä hänelle ei kirjattu yhtään.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!