Sensaatiomaista kautta pelaava Girona varmisti hiljattain paikkansa ensi kauden Mestarien liigassa. 

Girona on parhaillaan kolmantena La Ligassa.

Hiljattain 20 vuotta täyttänyt Sávio on pelannut kuluvan kauden lainalla Gironassa. Brasilian A-maajoukkueessa debytoinut laitahyökkääjä on pelannut suorastaan loistavan kauden. Sávio on viimeistellyt La Ligassa yhdeksän maalia ja antanut yhdeksän maalisyöttöä.

Gironan päävalmentaja Míchel käväisi Copen haastattelussa. Mícheliltä tiedusteltiin, kuka pelaaja on yllättänyt hänet tämän kauden aikana.

– Voisin mainita useiden pelaajien nimet, mutta Sávio on kaikkien mielessä. Kyseessä on pelaaja, jota olen valmentanut parhaiten. Sávio vaikutus joukkueen pelaamiseen on valtava. Olin ymmälläni nähtyäni hänet ensimmäisen kerran harjoituksissa. Silloin sanoin, että sijoitumme kahdeksan parhaan joukkoon. Aiemmin olin nähnyt videoita hänestä, ja silloin hän menetti paljon palloja.

Girona kohtaa perjantaina sarjakauden päätöskierroksella Granadan.

LUE MYÖS