Arda Turan pelasi Atléticossa vuodet 2011-15. 

Arda siirtyi Atléticoon vajaat puoli vuotta ennen kuin seura palkkasi Diego Simeonen uudeksi päävalmentajakseen. Arda nousi nopeasti Simeonen ehdottomaksi luottopelaajaksi ja pelasi uransa parhaat vuodet argentiinalaisluotsin alaisuudessa.

Simeonen kanssa Eurooppa-liigan, UEFA Super Cupin, Copa del Reyn, La Ligan ja Supercopan voittoja juhlinut Arda valmentaa parhaillaan Eyüpsporia. Eyüpspor nousi ensi kaudeksi Turkin pääsarjaan.

Coaches Voice haastatteli Ardaa, joka kertoi unelmoivansa Mestarien liigan voittamisesta Atléticon peräsimessä.

– Atléticon kanssa Mestarien liigan voittaminen on yksi suurimmista unelmistani valmentajana, mutta sen suhteen on vielä liian aikaista. Olen todella onnellinen Eyüpsporissa. Tämä on täydellinen paikka kasvaa ja kehittyä, jos jonain päivänä haluan kilpailla maailman parhaita valmentajia vastaan. 

Arda kokee Simeonen olevan hänen uransa paras valmentaja.

– Simeone motivoi minua oikealla tavalla ja hän uskoi minuun aina. Simeone antoi minulle tarvittavaa vapautta. Hän oli se valmentaja, joka antoi minulle vision jalkapallosta. Voin sanoa selvästi sen, että kaikista valmentajista juuri Simeone sai minusta eniten irti. 

– Simeone on yksi ahkerimmin töitä tekevistä ihmisistä, joita olen tavannut elämäni aikana. Hän ajattelee jalkapalloa ympäri vuorokauden ja tekee aina kovasti töitä parantaakseen joukkueensa pelaamista. Hän tekee niin myös lomallaan.

LUE MYÖS