Barcelonan päävalmentaja Xavi sanoo, että sunnuntain El Clásico on hänen joukkueelleen mahdollisuus nousta taas taistelemaan La Ligan mestaruudesta.

Xavin ryhmä on kahdeksan pistettä perässä sarjakärki Real Madridia, kun seitsemän kierrosta on jäljellä. Sunnuntaina kärkikaksikko ottaa yhteen Madridissa, kun Los Blancos isännöi Barçaa myöhäisillan ottelussa.

La Liga on Barcelonan viimeinen mahdollisuus voittaa pokaali tällä kaudella, ennen kuin Xavi jättää seuran kesällä. Blaugrana putosi tällä viikolla Mestarien liigasta puolivälierävaiheessa Paris Saint-Germainille.

– Huomenna meillä on mahdollisuus nousta takaisin La Ligassa. Se sattuu olemaan kauden tärkein peli, sanoi Xavi Athleticin mukaan.

– Saamme vastaan vahvan Madridin, joka on vielä vahvempi voitettuaan [Mestarien liigassa] maailman parhaan joukkueen Manchester Cityn.

– Me harjoittelimme tänään hyvin, eilen kärsimme krapulaa Mestarien liigasta. Joukkueella on kaikki into maailmassa taistella tämän liigan mestaruudesta. Meidän on käännettävä vihamme ja turhautuneisuutemme hyödyksemme.

Barcelona on hävinnyt kummatkin tämän kauden aiemmat Clásicot. La Ligassa Madrid voitti vieraskentällä 2-1 ja Espanjan Supercupissa 4-1.

LUE MYÖS!