Real Madrid eteni keskiviikkona Mestarien liigan välieriin kaatamalla Manchester Cityn. Avausosa päättyi viime viikolla 3-3-tasapeliin ja toisessa oltiin vielä 120 minuutin jälkeen 1-1-lukemissa.

Keskiviikkona Madrid siirtyi johtoon 12. minuutilla. Cityn maalivahti Ederson torjui Rodrygon ensimmäisen yrityksen, mutta pallo tuli takaisin brassihyökkääjälle, joka upotti pelivälineen maanmiehensä selän taakse.

City painoi vielä avausjaksolla kovaa päälle. Erling Haaland puski pallon kerran ylärimaan, mutta Madrid pysyi johdossa.

Toisella jaksolla Madrid vetäytyi syvälle puolustamaan ja iski tilanteen tullen nopeilla hyökkäyksillä vastaan.

Lopulta paine kasvoi liian suureksi, ja City tuli tasoihin 76. minuutilla. Antonio Rüdiger sai purettua matalan keskityksen vain osittain ja Kevin de Bruyne tälläsi pallon etuylänurkkaan.

Madrid sai luotua toisella jaksolla vain yhden maalintekoyrityksen.

Ratkaisua ei saatu aikaiseksi 90 minuutin puitteissa tai jatkoajalla, joten voittaja selvitettiin rangaistuspotkukilpailulla. Pilkut menivät Madridin hyväksi 4-3.

Real Madrid kohtaa välierissä Bayern Münchenin, joka kaatoi Arsenalin yhteismaalein 3-2. Kaavion toisella puolella vastakkain ovat Borussia Dortmund ja Paris Saint-Germain.