Real Madrid eteni keskiviikkoiltana Mestarien liigan välieriin.

Real Madrid pudotti Manchester Cityn lopulta rangaistuspotkuilla. Real Madrid kohtaa välierissä Bayern Münchenin.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti on iloinen siitä, miten hyviä rangaistuspotkuja hänen pelaajansa laukoivat. Se ei ole ollut tällä kaudella suinkaan itsestäänselvää.

– Rangaistuspotkukilpailu on kuin lottoa, mutta luotin pelaajiini. He sanoivat minulle voittavansa. Andri Lunin kertoi aikovansa torjua rangaistuspotkuja. Lopulta kaikki meni hyvin. Lauoimme todella hyviä pilkkuja. Tällä kaudella emme ole aiemmin onnistuneet siinä hyvin, mutta nyt onnistuimme.

Manchester City dominoi jälkimmäisessä osassa pelitapahtumia mielensä mukaan. Ancelottin mukaan puolustava pelitapa oli ainoa tie voittoon.

– Olemme nähneet monesti Real Madridin tässä tilanteessa. Real Madrid onnistuu tekemään jotain, mitä kukaan ei uskonut. Rangaistuspotkukilpailussa olimme täysin vakuuttuneita siitä, että menemme jatkoon. Tietenkin pidän paljon siitä, kun näen joukkueeni uhrautuvan ja taistelevan. Meidän oli pelattava täällä tällä tavalla voittaaksemme.

Ancelotti kehui Pep Guardiolaa ottelun jälkeen.

– Hän onnitteli minua jatkopaikasta ja toivotti onnea jatkoa varten. Guardiola oli herrasmies, kuten aina. Manchester City on herrasmiehiä täynnä.

LUE MYÖS