Ronald Araujon ulosajo oli käännekohta, kun FC Barcelona romahti kotonaan PSG:tä vastaan Mestarien liigan puolivälieräparissa. Avausosan 3-2-lukemin voittanut Barca hävisi toisen osaottelun 1-4 ja putosi neljän parhaan joukosta yhteismaalein 4-6.

Barcelonan päävalmentaja Xavi ajettiin myös ottelussa ulos toisella puoliskolla espanjalaisen potkaistua raivopäissään Mestarien liigan mainostaulua protestina tuomaroinnista.

MARCA in English 🇺🇸

@MARCAinENGLISH
🚨 Xavi threw a tantrum and the referee sent him off.

BARCELONA IS FALLING APART 😳

#UCL #ChampionsLeague

Barcelona sai ottelulle loistoalun tehtyään avausmaalin jo 12. minuutilla. Raphinha laukoi lähietäisyydeltään pallon verkkoihin suoraan Lamine Yamalin syötöstä.

Iso käänne koettiin avausjakson ylitettyä puolivälin. Bradley Barcola irtaantui PSG:n laitureista ja Araujo kaatoi hänet nurin viimeisenä miehenä ansaiten itselleen punaisen kortin. Barcelona oli joutunut vajaamiehiseksi.

40. minuutin kohdalla Barcola loisti uudelleen keskitettyään Ousmane Dembélén kavennusmaalin ottelupariin. Pariisilaiset kuittasivat tasoittavan osuman heti toisen puoliskon alussa, kun Vitinha täräytti oman laukauksensa Barcan verkkoihin boksin takaa lyhyen kulman jälkeen.

Barcelonan ongelmat syvenivät pian tästä, kun Joao Cancelon kömpelö rike aiheutti rangaistuspotkun. Kylian Mbappé ei tästä erehtynyt ja PSG nousi yhteismaaleissa 5-4-johtoon.

Lopussa Barcelonan haettua suurella riskillä jatkoajalle vievää tasoitusmaalia. PSG rankaisi vielä kerran vastaiskusta. Jules Koundén epäonnistunut purkupallo päätyi Mbappélle, joka ratkaisi otteluparin illan toisellaan.

Näin pariisilaiset ottivat ryöstövoiton ja PSG nappasi välieräpaikan yhteismaalein 6-4.

LUE MYÖS!