Barcelona voitti PSG:n keskiviikkoiltana Mestarien liigan puolivälierien avausosassa 3-2. 

Ottelu pelattiin Pariisissa. Barcelona lähti ottelupariin pienoisena altavastaajana, mutta haki siitä huolimatta tärkeän vierasvoiton Pariisista. Otteluparin jälkimmäinen osa pelataan ensi viikolla Barcelonassa.

Barcelonan päävalmentaja Xavi oli hyvin ylpeä joukkueensa edesottamuksista ja tehdystä työstä. Xavin mielestä PSG on edelleen ennakkosuosikki.

– PSG on edelleen suosikki menemään jatkoon. He pelasivat hienon ottelun, mutta onnistuimme pitämään heidät poissa maalipaikoilta. Tämä on meille suuri voitto yhtä maailman parasta joukkuetta vastaan. PSG ajaa sinut äärirajoille ja heitä vastaan on todella vaikea puolustaa. Onnistuimme siinä hyvin, mutta toisesta osasta tulee vaikea.

Xavi muistutti, ettei ottelupari ole vielä ratkennut.

– Olen Barcelonan kannattaja. Olen tyytyväinen ja ylpeä, mutta tämä ei ole loppunut vielä. Olemme vasta elokuvan puolessavälissä. Tämä on hieno voitto vieraskentällä monen vaikean vuoden jälkeen, mutta mitään ei ole vielä ratkaistu.

– Olen todella iloinen siitä, miten osoitimme persoonallisuutta vaikeassa tilanteessa. Se on puuttunut meiltä tällä kaudella. On todella vaikea dominoida PSG:n kaltaista joukkuetta vastaan samalla tavalla kuin teimme tänään. Pelaajat onnistuivat siinä. He tekivät uskomatonta työtä ja olen ylpeä siitä.

LUE MYÖS